HGR Πολιτικές - Δήλωση Απορρήτου

HGR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, INC. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

  1. 1. Η πολιτική μας.

    HGR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, INC. (Η "Εταιρεία", "εμείς" ή "εμάς"), σέβεται και να κατανοήσουν την ιστοσελίδα μας www.hgrinc.com (η «Ιστοσελίδα») ανησυχίες των χρηστών σχετικά με την εμπιστευτικότητα και το απόρρητο και θα λάβει όλα τα εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που μας δίνετε χειρίζεται με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο. Λόγω του σεβασμού και κατανόησης της ιδιωτικής ζωής σας μας, έχουμε αναπτύξει αυτή την πολιτική, η οποία αποκαλύπτει πρακτικές απορρήτου της Εταιρίας και περιγράφει τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς κατά τη χρήση του site μας και ό, τι χρησιμοποιούν μπορούμε να κάνουμε των εν λόγω πληροφοριών. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι με τη χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους όρους αυτής της πολιτικής. Επειδή η τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα επεκτείνεται και βελτιώνεται με τέτοιο γρήγορο ρυθμό, σας προτείνουμε να αναφέρονται σε αυτήν την πολιτική σε τακτική βάση, δεδομένου ότι μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή κατά την απόλυτη κρίση της Εταιρείας, ώστε να μας επιτρέψει να επωφεληθούν τυχόν τεχνολογικές εξελίξεις ή για επαγγελματικούς σκοπούς ή νομικούς λόγους.

  2. 2. Οι πληροφορίες που μπορούμε να συλλέξουμε.

    Συλλέγουμε τις πληροφορίες σας σε διαφορετικές περιοχές του site μας. Η ακριβής πληροφορίες που συλλέγονται ποικίλλει ανάλογα με τις περιοχές ofour site που χρησιμοποιείτε. Έχουμε συλλέξει όλες τις πληροφορίες που αποκαλύπτουν οικειοθελώς κατά τη διάρκεια της χρήσης της ιστοσελίδας μας ή να γίνετε εγγεγραμμένος χρήστης του site μας. Στο μέλλον, θα μπορεί να ζητήσει περαιτέρω πληροφορίες όπως υπαγορεύεται από τη φύση OFTHE υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε. Κατά τη διάρκεια της χρήσης της ιστοσελίδας μας, θα παρακολουθείτε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τη διεύθυνση URL που μόλις ήρθε από (εάν αυτό το URL είναι στην ιστοσελίδα μας ή όχι), η οποία URL πηγαίνετε στο επόμενο (εάν αυτό το URL είναι στην ιστοσελίδα μας ή όχι), τι browser που χρησιμοποιείτε, και το Πρωτόκολλο Διαδικτύου σας (Διεύθυνση IP. Πολλά sites συλλέγουν αυτόματα τις πληροφορίες αυτές. Επιπλέον, μπορεί να αποφασίσει να χρησιμοποιεί cookies σε συγκεκριμένες σελίδες ofour ιστοσελίδα. Τα cookies μπορούν να μας βοηθήσουν να παρέχουμε πληροφορίες οι οποίες είναι στοχευμένες με τα ενδιαφέροντά σας. Τα cookies αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο, όχι στην ιστοσελίδα μας. Τα περισσότερα cookies είναι «cookies συνόδου», εννοώντας ότι διαγράφονται αυτόματα στο τέλος της συνόδου.

  3. 3. Η χρήση των πληροφοριών που μας.

    Εμείς εσωτερικά χρησιμοποιούν αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να αναλύσουμε στατιστικά τη χρήση του site, για τη βελτίωση του περιεχομένου μας, για να προσαρμόσετε το περιεχόμενο και τη διάταξη του site μας και για άλλους σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών. Πιστεύουμε ότι αυτές οι χρήσεις θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και την καλύτερη προσαρμογή να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών μας. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε και όλα τα προσωπικά στοιχεία και τις τυχόν πληροφορίες που εισάγονται ή να μεταδοθεί από το χρήστη σε οποιαδήποτε διαφορά, νομική ή άλλη, η οποία προκύπτει μεταξύ της εταιρείας και του χρήστη, ανεξάρτητα από το αν η διαφορά προκύπτει από τη χρήση του Χρήστη της ιστοσελίδα της Εταιρείας. Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για την παροχή πληροφοριών που, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι στοχευμένες με τα ενδιαφέροντά σας, όπως διαφημιστικά e-mails. Αν μας προμηθεύσει με διεύθυνση e-mail σας, ενδέχεται να εμφανιστεί περιστασιακά e-mail από εμάς υπηρεσιών ανακοινώνοντας, πληροφορίες προϊόντων, προωθητικές ενέργειες, ή ενημερώσεις στην ιστοσελίδα μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους αλληλογραφία, παρακαλώ στείλτε μας ένα e-mail help@hgrinc.comindicating~~V δικό σας e-mail.

  4. 4. Γνωστοποίηση των πληροφοριών που μας.

    Εμείς δεν πουλάμε, ο δανεισμός ή ενοικίαση κάθε προσωπικά σας στοιχεία σε οποιονδήποτε τρίτο εκτός της Εταιρείας, των θυγατρικών της, οι θυγατρικές, εντολοδόχους, των εταιρειών εκμετάλλευσης και άλλων συναφών φορέων. Αποκαλύπτουμε μόνο πληροφορίες σε τρίτους, όταν είναι ευλόγως αναγκαίο για να μας επιτρέψει να εκτελέσει τις υπηρεσίες μας και την παροχή πληροφοριών, αγαθών και υπηρεσιών προς εσάς. Συνεργαζόμαστε με όλες τις έρευνες επιβολής του νόμου και με όλους τους τρίτους να επιβάλουν, τα δικαιώματα των άλλων και όλα και κάθε ομοσπονδιακό, κρατικό ή τοπικό νόμο ή κανονισμό. Μπορούμε (και μας εξουσιοδοτείτε να) αποκαλύπτει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εσάς για την επιβολή του νόμου ή άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως εμείς, στη διακριτική μας ευχέρεια, κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο ή κατάλληλο. Δυστυχώς, λόγω του υφιστάμενου κανονιστικού περιβάλλοντος, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι ιδιωτικές επικοινωνίες σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ με τρόπους που δεν περιγράφεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Με τον τρόπο ofexample (χωρίς περιορισμό των προαναφερθέντων), οι τρίτοι μπορούν παράνομα να υποκλέψουν ή να έχουν πρόσβαση σε αρχεία, μεταδόσεις ή ιδιωτικές επικοινωνίες. Ως εκ τούτου, αν και χρησιμοποιούμε τα εύλογα μέτρα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας, δεν υποσχόμαστε και δεν πρέπει να περιμένουμε, ότι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες ή ανακοινώσεις ιδιωτικό σας πάντα θα παραμείνουν ιδιωτικές.

  5. 5. Τρίτων συλλέκτες πληροφοριών.

    Η πολιτική μας αφορά μόνο τη χρήση και την κοινοποίηση των πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς. Στο βαθμό που θα αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους, εάν οι πάροχοι υπηρεσιών, οι διαφημιστές ή άλλους δικτυακούς τόπους σε όλο το Διαδίκτυο, διαφορετικοί κανόνες μπορεί να ισχύουν για τη χρήση ή την αποκάλυψή των προσωπικών πληροφοριών που αποκαλύπτετε σε αυτούς. Τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών, τους διαφημιστές και τους άλλους διαχειριστές της ιστοσελίδας να συμμορφώνονται με τα δικά τους έθιμα και τις πολιτικές προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Επειδή δεν ελέγχουμε τις πολιτικές απορρήτου τρίτων, που υπόκεινται στις τελωνειακές και τις πολιτικές του τρίτου μέρους της ιδιωτικής ζωής. Εμείς δεν κάνουν καμία δήλωση ή εγγύηση ως προς το πώς τα εν λόγω τρίτα μέρη ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες σας.

  6. 6. Επικοινωνία με την Ιστοσελίδα.

    Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ή τις πρακτικές μας σχετικά με την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να στείλετε e-mail help@hgrinc.com.

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Ιούνιος 05, 2018

Το HGR Industrial Surplus ("εμάς", "εμείς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://hgrinc.com (η "Υπηρεσία").

Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, προσβάσιμοι από https://hgrinc.com

Ορισμοί

  • ΥπηρεσίαΗ υπηρεσία είναι ο ιστότοπος https://hgrinc.com που λειτουργεί από το HGR Industrial Surplus
  • Προσωπικά ΔεδομέναΠροσωπικά Δεδομένα σημαίνει δεδομένα σχετικά με ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να ταυτοποιηθεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτές και άλλες πληροφορίες είτε βρίσκονται στην κατοχή μας είτε είναι πιθανόν να τεθούν στη διάθεσή μας).
  • Δεδομένα χρήσηςΤα Δεδομένα Χρήσης είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε προέρχονται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή των Υπηρεσιών (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).
  • μπισκόταΤα cookies είναι μικρά κομμάτια δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας (υπολογιστής ή κινητή συσκευή).
  • Ελεγκτής δεδομένωνΕλεγκτής δεδομένων: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που (είτε μόνο του είτε από κοινού είτε από κοινού με άλλα πρόσωπα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο τυγχάνουν ή πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες.

    Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων των Προσωπικών σας Δεδομένων.

  • Επεξεργαστές δεδομένων (ή παροχείς υπηρεσιών)Επεξεργαστής δεδομένων (ή πάροχος υπηρεσιών): κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων.

    Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων παρόχων υπηρεσιών για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

  • Υποκείμενο δεδομένων (ή χρήστης)Το Υποκείμενο Δεδομένων είναι οποιοδήποτε ζωντανό άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας και αποτελεί το αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Συλλέγουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας σε εσάς.

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Προσωπικά Δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαφή ή την αναγνώρισή σας ("Προσωπικά Δεδομένα"). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση email
  • Ονομα και επίθετο
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Διεύθυνση, κράτος, επαρχία, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη
  • Cookie και δεδομένα χρήσης

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, μάρκετινγκ ή διαφημιστικό υλικό και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από την παραλαβή οποιωνδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς, ακολουθώντας τον σύνδεσμο διαγραφής ή τις οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Δεδομένα χρήσης

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας ("Δεδομένα χρήσης"). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, τα αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Δεδομένα τοποθεσίας

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να αποθηκεύσουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας, αν μας δώσετε την άδεια να το κάνετε ("Δεδομένα τοποθεσίας"). Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να προσφέρουμε χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας μας, για να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε την Υπηρεσία μας.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας ανά πάσα στιγμή, μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας.

Στοιχεία παρακολούθησης & cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και τη διατήρηση ορισμένων πληροφοριών.

Τα cookies είναι αρχεία με μικρό όγκο δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται επίσης είναι φάρους, ετικέτες και δέσμες ενεργειών για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε οδηγίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν δεχτείτε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις υπηρεσίες μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Μπισκότα περιόδου σύνδεσης. Χρησιμοποιούμε cookies συνόδου για να λειτουργήσουμε την υπηρεσία μας.
  • Προτιμώμενα cookies. Χρησιμοποιούμε cookie προτιμήσεων για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.
  • Cookie ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.

Χρήση δεδομένων

Το HGR Industrial Surplus χρησιμοποιεί τα συλλεχθέντα δεδομένα για διάφορους σκοπούς:

  • Παροχή και διατήρηση της Υπηρεσίας μας
  • Να σας ειδοποιήσω για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας, όταν το επιλέξετε
  • Για την παροχή υποστήριξης πελατών
  • Να συλλέξουμε αναλύσεις ή πολύτιμες πληροφορίες για να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • Παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων
  • Για να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και συμβάντα που προσφέρουμε, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσετε, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε αυτές τις πληροφορίες

Νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό περί Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), η νομική βάση HGR Industrial Surplus για τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξαρτάται από τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και το ειδικό πλαίσιο στο οποίο τα συλλέγουμε.

Το HPL Industrial Surplus μπορεί να επεξεργαστεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα επειδή:

  • Πρέπει να κάνουμε μια σύμβαση μαζί σας
  • Μας έχετε δώσει την άδεια να το κάνετε
  • Η επεξεργασία είναι στα νόμιμα συμφέροντά μας και δεν παραβιάζεται από τα δικαιώματά σας
  • Να συμμορφωθούν με το νόμο

Διατήρηση δεδομένων

Το HERG Industrial Surplus θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, αν μας ζητηθεί να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Το βιομηχανικό πλεόνασμα HGR θα διατηρήσει επίσης τα δεδομένα χρήσης για εσωτερικούς σκοπούς ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, μπορούν να μεταφερθούν σε - και να διατηρούνται σε - υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, επαρχίας, χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς που ισχύουν στη δικαιοδοσία σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και επιλέξετε να μας παράσχετε πληροφορίες, λάβετε υπόψη ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας για την παρούσα Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή των πληροφοριών αυτών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά αυτή.

Το HGR Industrial Surplus θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ότι δεν θα γίνει μεταβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων σε έναν οργανισμό ή σε μια χώρα εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών σας πληροφοριών.

Αποκάλυψη δεδομένων

Αποκάλυψη για την επιβολή του νόμου

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να απαιτείται από το HGR Βιομηχανικό πλεόνασμα να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα, εάν το απαιτούν οι νόμοι ή σε απάντηση έγκυρων αιτημάτων από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κυβερνητική υπηρεσία).

Νομικές απαιτήσεις

Το HGR Industrial Surplus ενδέχεται να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα με την καλή πίστη ότι η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για:

  • Για να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της περιουσίας του βιομηχανικού πλεονάσματος της HGR
  • Για να αποτρέψετε ή να διερευνήσετε πιθανές παραβιάσεις σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία από νομική ευθύνη

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή η μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι ασφαλής για το 100%. Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Τα μηνύματα "μην παρακολουθείτε" σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της Καλιφόρνια (CalOPPA)

Δεν υποστηρίζουμε το Do Not Track ("DNT"). Η επιλογή Μη παρακολούθηση είναι μια προτίμηση που μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να ενημερώσετε τους ιστότοπους που δεν θέλετε να παρακολουθείτε.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μη παρακολούθηση, μεταβαίνοντας στη σελίδα Προτιμήσεις ή Ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Τα δικαιώματά σας για την προστασία δεδομένων βάσει του κανονισμού γενικής προστασίας δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Το HGR Industrial Surplus στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και αν θέλετε να καταργηθούν από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς. Όποτε είναι δυνατό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών σας δεδομένων απευθείας στην ενότητα των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Αν δεν μπορείτε να εκτελέσετε οι ίδιοι αυτές τις ενέργειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.
  • Το δικαίωμα της διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.
  • Το δικαίωμα ένστασης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  • Το δικαίωμα περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.
  • Το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να σας παρέχουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε σε σας με δομημένη, μηχανικά αναγνώσιμη και συνηθισμένη μορφή.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, όταν το HGR Industrial Surplus βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού απαντήσετε σε αυτά τα αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων σας στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Παροχείς Υπηρεσιών

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εταιρείες τρίτων και άτομα για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας ("Παροχείς Υπηρεσιών"), να παρέχουμε την Υπηρεσία εκ μέρους μας, να εκτελούμε υπηρεσίες που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή να μας βοηθήσετε να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία μας.

Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένα να μην τα αποκαλύψουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Analytics

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων για την παρακολούθηση και την ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

  • Google AnalyticsΤο Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google που παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα μοιράζονται με άλλες υπηρεσίες Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγονται για να δημιουργήσει συμφραζόμενα και να προσαρμόσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να έχετε κάνει τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία διαθέσιμη στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google για το απόρρητο και τους όρους: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Συμπερασματικό επαναληπτικό μάρκετινγκ

Το HGR Industrial Surplus χρησιμοποιεί υπηρεσίες επαναληπτικού μάρκετινγκ για να διαφημίσετε σε ιστότοπους τρίτων μερών μετά την επίσκεψή σας στην υπηρεσία μας. Εμείς και οι προμηθευτές τρίτου μέρους χρησιμοποιούμε cookies για να ενημερώνουμε, να βελτιστοποιούμε και να προβάλλουμε διαφημίσεις με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις σας στην υπηρεσία μας.

  • Google AdWordsΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Google AdWords παρέχεται από την Google Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics για Διαφήμιση προβολής και να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google μεταβαίνοντας στη σελίδα Ρυθμίσεις διαφημίσεων Google: http://www.google.com/settings/ads

    Η Google συνιστά επίσης να εγκαταστήσετε το πρόσθετο περιήγησης αποκλεισμού του Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης Google Analytics παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποτρέπουν τη συλλογή και χρήση των δεδομένων τους από το Google Analytics.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google για το απόρρητο και τους όρους: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • Επαναληπτικό μάρκετινγκ διαφημίσεων BingΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ διαφημίσεων Bing παρέχεται από τη Microsoft Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το επαναληπτικό μάρκετινγκ διαφημίσεων Bing επισκέπτοντας: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές και τις πολιτικές προστασίας της ιδιωτικής ζωής της Microsoft, επισκεπτόμενοι τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

  • TwitterΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ στο Twitter παρέχεται από το Twitter Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Twitter ακολουθώντας τις οδηγίες τους: https://support.twitter.com/articles/20170405

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές και τις πολιτικές απορρήτου του Twitter, επισκεπτόμενοι τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου: https://twitter.com/privacy

  • FacebookΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ στο Facebook παρέχεται από το Facebook Inc.

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος από το Facebook, μεταβαίνοντας σε αυτήν τη σελίδα: https://www.facebook.com/help/164968693837950

    Για να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Facebook, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες από το Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

    Το Facebook εμμένει στις Αυτορρυθμιζόμενες Αρχές για τη Διαδικτυακή Συμπεριφορική Διαφήμιση που έχει δημιουργήσει η Digital Advertising Alliance. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από το Facebook και άλλες συμμετέχουσες εταιρείες μέσω της Συμμαχίας Ψηφιακής Διαφήμισης στις Η.Π.Α. http://www.aboutads.info/choices/, της Συμμαχίας Ψηφιακής Διαφήμισης του Καναδά στον Καναδά http://youradchoices.ca/ ή της Ευρωπαϊκής Διαδραστικής Συμμαχίας για τη Ψηφιακή Διαφήμιση στην Ευρώπη http://www.youronlinechoices.eu/, ή να εξαιρεθείτε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις της κινητής συσκευής σας.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, παρακαλούμε επισκεφθείτε την πολιτική δεδομένων του Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

  • PinterestΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Pinterest παρέχεται από την Pinterest Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Pinterest ενεργοποιώντας τη λειτουργία "Να μην παρακολουθήσετε" του προγράμματος περιήγησης ιστού σας ή ακολουθώντας τις οδηγίες του Pinterest: http://help.pinterest.com/en/articles/personalization-and-data

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές και τις πολιτικές απορρήτου του Pinterest, επισκεπτόμενοι τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου: https://about.pinterest.com/en/privacy-policy

  • AdRollΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ AdRoll παρέχεται από τη Semantic Sugar, Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το επαναληπτικό μάρκετινγκ AdRoll με την επίσκεψη αυτής της ιστοσελίδας Προτιμήσεις διαφημίσεων AdRoll: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του AdRoll, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πολιτικής Απορρήτου AdRoll: http://www.adroll.com/about/privacy

  • Τέλειο κοινόΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Perfect Audience παρέχεται από την NowSpots Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το επαναληπτικό μάρκετινγκ Perfect Audience με την επίσκεψη σε αυτές τις σελίδες: Αποκλεισμός πλατφόρμας (http://pixel.prfct.co/coo) και το Partner opt-out (http://ib.adnxs.com/optout).

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Perfect Audience, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Perfect Privacy Policy & Opt-out: https://www.perfectaudience.com/privacy/index.html

  • AppNexusΗ υπηρεσία επαναπροσδιορισμού AppNexus παρέχεται από την AppNexus Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το επαναληπτικό μάρκετινγκ AppNexus με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας Privacy & AppNexus Platform: http://www.appnexus.com/platform-policy#choices

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων του AppNexus, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πολιτικής απορρήτου AppNexus Platform: http://www.appnexus.com/platform-policy/

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε θερμά να ελέγξετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω από την ηλικία του 18 ("Παιδιά").

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης από οποιονδήποτε κάτω από την ηλικία του 18. Αν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας κατά διαστήματα. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και μια προειδοποιητική ειδοποίηση σχετικά με την Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη της αλλαγής και την ενημέρωση της "ημερομηνίας ισχύος" στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την πολιτική απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: marketing@hgrinc.com
  • Με αριθμό τηλεφώνου: 216-486-4567
  • Με ταχυδρομείο: 20001 Euclid Ave, Euclid, Ohio 44117 c / o τμήμα μάρκετινγκ

Επικοινωνία (Όνομα Πωλήσεις Rep)








Το όνομα σου*
Το εμαιλ σου*
Επιβεβαιώστε τη Διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας*
Τον αριθμό του τηλεφώνου σας
Όνομα Εταιρίας
Αριθμός αντικειμένου
Το μήνυμά σου*

Επικοινωνία (Όνομα Πωλήσεις Rep)








Το όνομα σου*
Το εμαιλ σου*
Επιβεβαιώστε τη Διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας*
Τον αριθμό του τηλεφώνου σας
Όνομα Εταιρίας
Αριθμός αντικειμένου
Το μήνυμά σου*